Türk Eczacıları Birliği'ni Ziyaret Ettik

Türk Eczacıları Birliği'ni Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası olarak 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 42. Olağan Büyük Kongre neticesinde göreve gelen Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Başkanlık Divanı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Odamız heyetini, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, İkinci Başkanı Ecz. Oğuz Ekincioğlu, Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney ve Saymanı Ecz. Saygın Garğın karşıladı. Başkan Çolak, ziyaretimizin kendilerini mutlu ettiğini belirtip teşekkür ettikten sonra, Sayın Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşme hakkında bilgi vererek böylesine önemli bir görüşmede Ankara Eczacı Odası'nın sunduğu katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra söz alan Oda başkanımız Taner Ercanlı, 42. Dönem Merkez Heyeti'ne yeni döneminde başarılar dileyerek mesleğimiz ve meslektaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu. Sonrasında ise çatı örgütümüz ile iş birliğinin önemini vurgulayıp yeni dönemde birlikte çalışarak mesleğimize hizmet edileceğinden bahsetti. Ardından Sayın Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmeye değinerek atılan adımı oldukça değerli gördüğünü ve bu ziyaretin mesleğimize olumlu yansımaları olacağını söyledi.

Ercanlı sözlerinin devamında, mesleğimizin temel sorunları olan artan fakülte sayısı, eczane kârlılığı ve kamudaki meslektaşlarımızın hakları konularının çözümü için söz alınmasının büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

Ziyaretin son kısmında soru cevap kısmına geçilerek Birlik Yönetimine meslektaşlarımızın talepleri iletilerek çözüm önerileri tavsiye edildi.