Eczane Teknolojileri Eğitimi Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile "Eczane Teknolojileri" konulu eğitim düzenlendi. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonundaki eğitimi Ecz. Bora HAZIR sundu. Eğitim, Oda Genel Sekreterimiz Ecz. Fikret ACAR'ın açılış konuşmasıyla başladı. Genel Sekreterimiz ACAR konuşmasında, eczacılığın büyük bir hızla gelişen teknolojiden etkilendiğine ve bu değişime her eczacının uyması gerektiğine değinerek tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ardından Ecz. Bora HAZIR'ın yönettiği eğitime geçildi. Dinleyenlerin ilgiyle takip ettiği eğitimde, dikkat çekici teknolojik gelişmelere yer verilerek meslektaşlarımız bilgilendirildi. Sunumun ardından Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN'ın konuşmasıyla eğitim tamamlandı.