Yönetim Kurulumuz Batı Bölgesi Eczacılarıyla Buluştu

Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu, Batı bölgesinde mesleğini icra eden eczacılar ile bir araya geldi.

Toplantıya Oda Başkanımız Ecz. Taner ERCANLI, Genel Sekreterimiz Ecz. Fikret ACAR, Saymanımız Ecz. Ali Fuat GÜL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Rana ÇORUH, Ecz. Ayşe TOP, Ecz. Cem ABBASOĞLU, Ecz. Bülent BEKİŞOĞLU, TEB Delegemiz Ecz. Yaşar DEMİRCİ ve Ecz. Füsun ŞANKAL katıldı. Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıda bölgesel sorunlar üzerinde duruldu. Yönetim Kurulu Üyemiz ve Nöbet Komisyonu Başkanımız Ecz. Ayşe TOP nöbet sistemi değişikliğiyle ilgili eczacılarımızı bilgilendirdi. Bilgilendirme akabinde karşılıklı soru-cevap kısmına geçildi. Toplantı sonucunda sorunların çözülmesi için meslektaşlarımızla uzlaşı sağlanarak yapılması gerekenler hakkında fikir birliğine varıldı.