Hacettepeli Gençler Beyaz Önlüklerini Giydi

Hacettepeli Gençler Beyaz Önlüklerini Giydi

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Taner Ercanlı, Genel Sekreter Ecz. Fikret Acar, Sayman Ecz. Ali Fuat Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ayşe Top ve Ecz. Bülent Bekişoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Ahmet Çakan, Haysiyet Kurulu Başkanı Ecz. Ekmel Özkan, 2. Başkanı Ecz. Seda Çınaroğlu, Haysiyet Kurulu Üyesi Ecz. Özgül Berk, TEB Büyük Kongre Delegeleri Prof. Dr. Salih Kutay Demirkan, Ecz. Yaşar Demirci ve Ecz. Volkan Coşkunyürek ile Büyük Kongre Yedek Delegesi Ecz. Füsun Şankal 7 Ekim tarihinde, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni'ne katıldı.

Anıtkabir'de başlayan tören, mozoleye çelenk konulmasının ardından, Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye Kampüsü'nde gerçekleştirilen beyaz önlük giyme töreni ile devam etti.

Törenin açılış konuşmasında eczacılık fakültesi öğrencilerine başarı dileklerini ileten AEO Başkanı Ecz. Taner Ercanlı, "Bugün öz suyunu Anadolu topraklarından almış olan eczacılık mesleğine ilk adımı atıyor, toplum sağlığına hizmet vermek adına yola çıkıyorsunuz. Topluma her gün bir önceki günden daha fazla katkı sağlamak için uzun bir maratona çıkıyorsunuz." dedi.