E - Logolar Artık Görünür Olacak!

Odamız Yönetim Kurulu'nun Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu(TİTCK) ve Türk Eczacıları Birliği(TEB)'ne  yaptığı gerek yazılı başvurular, gerekse gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler neticesinde, E-logoların görünür hale getirilmesi konusu olumlu sonuçlandı.

29 Haziran 2019 tarih ve  30816 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan "Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklik ile E-logolar artık "Eczanelerin bulunduğu parsel sınırları içinde olması kaydıyla” halkımızın daha rahat görebileceği konumlara yerleştirilebilecek.

Konu ile ilgili yapmış olduğumuz değerlendirmeleri dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapan TİTCK Yetkililerine teşekkür eder, halkımızın sağlık hizmetine daha rahat ulaşacak olmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz.

EK-1: TİTCK'ya Gönderilen Yazı

EK-2: TEB'e Gönderilen Yazı