Bölge Temsilcilerimiz ile eğitim toplantısı gerçekleştirdik.

13 Aralık 2013 günü JW Marriott otelde bölge temsilcilerimiz ile bir eğitim toplantısı yapıldı.
Toplantıda Başkanımız Ecz.Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ardından, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN’ın Odamız Bölge Temsilcileri ve Sorumlularına Mevzuat, Bölge Temsilciliği ve Sorumluluğu görevleri ve Odamıza kayıtlı Eczacı Profili konusundaki sunumunu katılan 184 temsilcimiz izledi.

Bölge Temsilcilerimiz ile görevlerine ilişkin aşağıdaki mevzuat paylaşıldı;

Üyelerimizden gelen beklentiler paylaşıldı ve çözüm önerileri paylaşıldı.

Bölge temsilcileri kendi aralarında bölgelerine özel sorunları ve çözümleri görüştü. İlki düzenlenen ve geniş katılım sağlanan toplantı sırasında, bölge temsilcilerine Bölge temsilciliği görevlendirme yazısı, temsilcilik belgeleri ve eczanelerinin camlarına yapıştıracakları bölge temsilcisi belgesi dağıtıldı. Bölge Temsilcilerimizin kendi aralarında yaptıkları toplantıda bölgelerindeki sorunlar konuşuldu ve çözüm önerileri dile getirildi. Toplantının ardından temsilcilerimiz ile birlikte akşam yemeği yenildi.