Eczacılık Fakültesi Dekanlarımıza Ziyaret

Eczacılık Fakültesi Dekanlarımıza Ziyaret

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Candan AYDOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA 25.11.2013 tarihinde Ankara’ daki Eczacılık Fakültelerine ziyarette bulundu. 
 
Dekanlarımız ile yapılan görüşmelerde daha önce kendilerinin yaptığı ziyaretlere karşı iade-i ziyaretin yanı sıra, Türkiye’deki eczacılık eğitimi, sürekli eğitim sistemlerinin oluşturulması, Eczacılık Fakülteleriyle odamız arasındaki iletişimin sosyal boyutları, 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanan reçete dışı ürünler ve medikal malzemelerle ilgili kongre, öğrenci stajları ve sorunları, Kurum bünyesinde çalışan eczacılar arasından Ankara Eczacı Odası temsilcisinin belirlenmesi, Akademik yapıda olan ancak TEB Yardımlaşma Sandığı borçları olan üyelerin durumu ve üye olmayan akademik meslektaşlarımızın odaya üye olmalarını sağlamak adına yapılması gerekenler, Her yıl öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ulusal hasta bilgilendirme yarışması ve Akademik personele kongre desteği verilmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde gerçekleştirilen görüşmeler, belirli periyotlarda dekan ve dekan yardımcılarıyla bir araya gelerek güncel konuların masaya yatırılması ve görüş alış verişinde bulunulması konusunda mutabakata varılarak her iki tarafın da memnuniyetiyle sonuçlandı.