Eczacılarımıza Anne Bebek Sağlığı Eğitimi

Odamız ve Numil’in işbirliği ile düzenlenen “Bebek Beslenmesi” konulu Meslek İçi Eğitim Programı 23 Kasım Cumartesi günü Odamız 4. Kat konferans salonunda gerçekleştirildi.

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başlayan ve 70 in üzerinde meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirilen eğitim yoğun ilgi gördü.

Eğitim Uzman Şeyda TOSÇALI tarafından eczanedeki anne bebek sağlığı ile ilgili ürünler tanıtılırken Uzm. Dr. Emine POLAT tarafından bebek beslenmesi konuları işlendi.

Eczacıların bebek beslenmesi ile ilgili annelerin doğru yönlendirilmesinde önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren TOSÇALI, meslektaşlarımızın annelerle buluşmasını sağlamak amacıyla empatik iletişim teknikleri eğitimi verdi.

Meslektaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören eğitimin tekrarlanması talebi değerlendirilerek yeniden düzenlenmesi sağlanacaktır.