T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı’nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş - er ve yatan hasta reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe, SGK(2019 Aslı gibidir onaylı fotokopisi) ve ekteki özel sözleşme metni ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Ek: Sözleşme Metni