T.C. Genelkurmay Başkanlığı MEBS ve Siber Savunma Komutanlığı (Balgat) Reçetelerini 2019 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı Mebs ve Siber Savunma Komutanlığı’nda (Türkocağı Cad. Şehit Mu. Ütğm. Oğuz Türüdü Kışlası Balgat) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Komutanlığa yakın mevkide bulunan eczacıların sıralamaya dahil olmak için, 20 Haziran 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve SGK(2018) AEO onaylı fotokopisi ile birlikte ekteki protokolü imzalamak üzere 24 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 14:00’de MEBS ve Siber Savunma K.lığı Batı 1 Numaralı Nizamiye Bahçesinde kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

İrtibat Tel: 402 65 15, 402 65 14

EK: Protokol