"Eczacının Sanatı Majistral" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Odamız Majistral Komisyonu tarafından 13 Nisan 2019 Cumartesi günü Saat 09:30’da Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda "Eczacının Sanatı Majistral" konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Figen TIRNAKSIZ, Prof. Dr. Ayşegül KARATAŞ, Doç. Dr. Sibel İLBASMIŞ TAMER, Doç. Dr. Fatmanur TUĞCU DEMİRÖZ, Prof. Dr. İmran VURAL tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda "Majistrallere Genel Bakış, Yarı Katı Majistraller, Dermatolojik Majistraller, Oral ve Mukozal Majistraller, Majistrallerde Karşılaşılan Sorunlar ve Yasal Yaklaşımlar" konuları yer aldı. Öğleden sonra ise Odamız Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN'ın moderatörlüğünde "Majistral Başarı" konulu panel, Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN, Uzm. Ecz. Hülya KAYHAN ve Ecz. Mehmet Lami ÖNAL panelistleri tarafından gerçekleştirildi.

Yaklaşık 200 meslektaşımızın katılım sağladığı etkinlik, soru ve cevaplar ile son buldu.