Lokman Hekim Üniversitesi'ni Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası(AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ahmet Duman, Ecz. Pınar Lokumcu ve Ecz. A. İrem Murseloğlu, Denetleme Kurulu Üyeleri Ecz. Övünç Anık ve Ecz. Yılmaz Yazıcı ile Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve AEO Ar-Ge Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bülent Gümüşel ve Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Belma Gümüşel'i 1 Nisan tarihinde, makamlarında ziyaret etti.

Rektör ve dekana yeni görevlerinde başarı dileklerinin iletildiği ziyarette; eczacılık fakülteleri kontenjanları, taban puanları ve eczacılık eğitim sistemi hakkında görüşüldü. AEO Gençlik Komisyonu tarafından bu yıl on altıncısı düzenlenecek olan Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması hakkında bilgilendirmelerin de yapıldığı ziyarette, Odamızın eczacılık fakültelerinde okuyan öğrenciler ile yürüttüğü tüm projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.