T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2019 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı’nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş -er ve yatan hasta reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 21 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe, SGK(2018 Aslı gibidir onaylı fotokopisi) ve ekteki özel sözleşme metni ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

EK: Sözleşme Metni