“Sağlık ve Hastalıktaki Biyokimyasal Mekanizmalar, Hastalıkların Önlenmesi, Tanı ve Ayırıcı Tanı, Prognoz ve Tedavinin İzlenmesi” Konulu MİEP Ertelendi.

21 Ocak 2017 Cumartesi günü Saat 10:00’da, Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Sağlık ve Hastalıktaki Biyokimyasal Mekanizmalar, Hastalıkların Önlenmesi, Tanı ve Ayırıcı Tanı, Prognoz ve Tedavinin İzlenmesi” konulu meslek içi eğitim programı Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya Bölümü Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Doğan YÜCEL’in yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.