Yöneticilerimiz TİTCK'yı Ziyaret Etti

05.01.2017 Perşembe günü; Başkanımız Ecz. Süleyman Güneş, Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl Uslu, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa Aslan, Trabzon Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Çetin Kansız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Mehmet Aydoğan Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; muvazaa eczane açılması durumunda caydırıcı olması amacıyla uygulanan cezaların artırılması, düzenlemelerle fiyatı artırılacak olan ilaçların piyasada bulunmamasına karşı alınacak önlemler ve İlaç Takip Sisteminde yaşanan aksaklıklar hakkında görüşlerimiz kendilerine aktarıldı.

Ayrıca Ankara Eczacı Odası ve Trabzon Eczacı Odası işbirliği ile 28 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihlerinde Kıbrıs’da yapılacak olan Farmmed 2017 ''3.Ulusal Reçete Dışı Farmasötik Ürünler ve Medikal Malzemeler Kongresi''ne davet edildi.

Kongremize katılım sağlayacağını aktaran Sayın Gürsöz, Kurum olarak kongremizi destekleyeceklerini de bildirdi.

Meslektaşlarımıza duyurulur.