T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı'nda yatan hasta, erbaş-er reçetelerini 2017 yılı Ocak-Haziran döneminde karşılamak isteyen ve SGK(2016 AEO Aslı Gibidir Onaylı) ile anlaşması bulunan Etimesgut Bölgesindeki eczacıların, EK-A' da yer alan idari hususları içeren protokolü imzalayarak, 09 Ocak 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Hava Lojistik Komutanlığı TSK 1. Basamak Muayene Merkezi’ne teslim etmeleri rica olunur.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı'nın yazısına istinaden; başvuran eczacıların her ilaç tesliminde, EK-B de yer alan Reçete Teslimine Ait Tutanağı düzenleyerek ilaçlar ile birlikte birlik / kurum eczanesine teslim edecektir.

EK-A: Protokol

EK-B: Reçete Teslim Tutanağı