T.C. Genelkurmay Başkanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi ve Genelkurmay Polikliniği Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Birinci Basamak Muayene Merkezi ve Genelkurmay Polikliniği’nde görev yapmakta olan yatan hasta, askeri öğrenci, erbaş ve erlerin tedavileri için düzenlenen reçeteleri 2017 yılı Ocak-Haziran döneminde karşılamak isteyen eczacıların, 26 Aralık 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü Con'a (Dahili:140) isim yazdırmaları, 28 Aralık 2016 tarihine kadar 14:00 – 16:00 saatleri arasında dilekçe ve SGK 2016 (Aslı gibidir onaylı fotokopisi) ile Birinci Basamak Muayene Merkezi ve Genelkurmay Polikliniği(Yahya Galip Caddesi 06100) Bakanlıklar/Ankara (Giriş M.S.B. Nizamiyesi'nden, Dahili Tel. No: 4964) adresine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: Sözleşme limiti 600 TL'dir.