T.C. Genelkurmay Başkanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

Deniz Kuvvetleri Karargahı Birinci Basamak Muayene Merkezi 2017 Ocak-Haziran döneminde, erbaş/er reçetelerini karşılamak isteyen eczanelerin 24 Aralık 2016 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü Con’a(Dahili:140) isim yazdırmaları ve 27 Aralık 2016 Salı günü saat 14:00 ile 15:00 arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Poliklinik Baştabipliği kapısında ekte yer alan protokolü karşılıklı olarak imzalamak için hazır bulunmaları gerekmektedir. SGK 2016 (Aslı Gibidir onaylı fotokopisi) ile eczacıların bizzat başvurmaları gerekmektedir.

EK: Protokol