"KİMSEYE VERİLEMEYECEK BİR HESABIN İÇİNDE OLMADIK, OLMAYIZ!"

"KİMSEYE VERİLEMEYECEK BİR HESABIN İÇİNDE OLMADIK, OLMAYIZ!"

Değerli Meslektaşlarımız,

Odamızın Seçimli Olağan Genel Kurulu'nun yaklaştığı şu günlerde, Yönetim Kurulumuza atılan çirkin iftiralar ve gerçek dışı ifadelerle yürütülen bazı kampanyalar olduğu bilgisi, çok sayıda meslektaşımız tarafından bizlere iletilmektedir. 

Ankara Eczacı Odası Yöneticileri olarak bizler, seçime giren herkesin demokratik, etik ve ahlaki çerçevelere bağlı kalarak; tüm meslektaşlarımız ile saygı ve sevgi içerisinde olduğu bir kampanya yürütmesi gerektiğini düşünmekteyiz.

Bizlere iftira atan, gerçeği yansıtmayan söylemler kullanarak eczane ve kurum ziyaretleri yapan herkesi şiddetle kınıyor ve buradan tüm meslektaşlarımıza sağduyulu olması çağrısında bulunuyoruz. 

Odamıza ait tüm belge, bilgi ve arşivleri incelemek isteyen meslektaşlarımıza kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu, tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz. 

İsteyen tüm meslektaşlarımızı;

dâhil olmak üzere Odamızın her birimini, tüm bilgi ve belgelerini yerinde incelemek üzere Odamıza davet ediyoruz.

Yıllarca omuz omuza çalıştığımız, bizleri çok yakından ve iyi tanıyan, beraber çalışırken hiçbir sorunumuzun olmadığı; ancak zaman içerisinde bizimle yollarını ayıran meslektaşlarımızın, ellerinde hiçbir somut belge ve delil olmadan, kişisel hırsları nedeniyle iftiralarla yürütmeye çalıştığı seçim kampanyalarının sizler tarafından kabul görmeyeceği açıktır.

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizlerden isteğimiz, hakkımızda sizlere ulaşan tüm iddialar ile ilgili bilgi ve belgeleri tarafımızdan istemenizdir. Bu iddialarda bulunan kişilerle her ortamda ve her daim yüzleşmeye hazır olduğumuzu da belirtmek isteriz.

Bugüne kadar kimseye verilemeyecek bir hesabın ya da bir yanlışın içinde olmadık ve de olmayacağız!

Mesleğimizi geleceğe taşımak üzere var gücüyle çalışan bir Yönetim olarak sizlerin sağduyusuna olan inancımızla, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU