TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Ecz. Harun Kızılay’a Tebrik Ziyaretinde Bulunuldu

TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Ecz. Harun Kızılay’a Tebrik Ziyaretinde Bulunuldu

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman Ecz. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ahmet Duman ve Ecz. Pınar Lokumcu, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Övünç Anık, Haysiyet Kurulu Başkanı Ecz. Erdal Balık, Haysiyet Kurulu 2. Başkanı Ecz. Murat Aker ile Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegeleri Ecz. Candan Aydoğan, Ecz. Mustafa Bulu, Ecz. İsmail Buğdaycı ve Ecz. Salih Ağaç,  Denetleme Kurulu Yedek Üyesi Ecz. Onur Mutlu, Haysiyet Kurulu Yedek Üyesi Ecz. Betül Tural Tirkeş ve Ecz. Hüseyin Ardıç Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcılığı görevine atanan Dr. Ecz. Harun Kızılay’ı 25 Mart tarihinde, makamında ziyaret etti.

Türk Eczacıları Birliği 37.Dönem Merkez Heyeti’nde 2.Başkanlık, 38-39.Dönem Merkez Heyeti’nde Genel Sekreterlik, 40.Dönem’de Merkez Heyeti Üyeliği görevlerinde bulunan ve uzun yıllar eczane eczacılığı da yapmış olan Dr. Ecz. Harun Kızılay ile eczacılık mesleğinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Isı-nem ölçerler, E-logo ve tabelalar, Tarım Bakanlığı denetimleri ile ilaçta yerlileşme konu başlıklarının değerlendirildiği ziyarette, Kızılay'a yeni görevinde başarı ve şans temennileri iletildi.