"Yeditepe Üniversitesi Sertifikalı Fitoterapi Eğitimi" İsimli Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

Odamız Sürekli Eğitim Komisyonu, AlchemLife İlaç Firması ve Yeditepe Üniversitesi işbirliğiyle 22-23 Mart ve 29-30 Mart 2019 tarihlerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Yeditepe Üniversitesi Sertifikalı Fitoterapi Eğitimi” isimli meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA, Prof. Dr. Esra KÜPELİ AKKOL ve Dr. Öğr. Üy. Engin CELEP tarafından detaylı olarak gerçekleştirilen eğitim; dört gün içerisinde yaklaşık 100 meslektaşımızın katılım sağlaması ile son buldu.