Veteriner Hekimler Odası ile Bir Araya Geldik

Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreter Tarık Kalaycı, Sayman Salih Işık ve Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Kemeröz 11 Mart tarihinde, Odamızı ziyaret etti. Toplantıya Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Pınar Lokumcu ve Ecz. A. İrem Murseloğlu Özkan ile Denetleme Kurulu Üyesi M. Övünç Anık katıldı.

Sağlık camiasının önemli neferlerinden olan eczacılar ve veterinerlerin ortak projeler üreterek sağlık alanına katkıda bulunması adına projeler üretilmesi konusunda görüşmelerin gerçekleştiği toplantıda, mesleki kanun ve yönetmelikler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Toplantıda ayrıca her iki meslek örgütü de faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.