T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı (Bakanlıklar) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı emrinde görevli erbaş ve erlere tanzim edilen reçeteleri eşit parasal tutar prensibine göre karşılayacak olan eczacıların, günlük reçete sayısının iki ya da üç olduğunu göz önünde bulundurarak 03 Temmuz 2018 Salı günü mesai saatleri arasında SGK 2017 (Aslı Gibidir fotokopisi) ve kaşeleri ile birlikte ekteki protokolü imzalamak üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı Lojistik Başkanlığı'nda (Devlet Mah. Dikmen Cad. Merasim Sok. No:10) hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Protokol