“Lösemi ve Kanser Hakkında Bilmediklerimiz” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

24 Şubat 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Lösemi ve Kanser Hakkında Bilmediklerimiz” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet ÖZTÜRK, Aktif İletişim Sorumlusu Sn. Selin ÇAKICI ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Sn. Seda SERTCAN tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda “Kanser ve Lösemi, Kanser Riskini Artırıcı Besinler, Akut Lösemiler, Belirtiler, Bulgular vb.” konuları yer aldı.

Yaklaşık 85 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, LÖSEV tanıtım videosu ve soru-cevaplar ile son buldu.