Eczacılarımız için Ankara Şehir Hastanesi Başhekimliğindeydik

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Pınar Lokumcu ve Ecz. Birol Özgür 16 Temmuz tarihinde, Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel'i makamında ziyaret etti.

Ankara Eczacı Odası olarak, geçtiğimiz günlerde şehir hastanesinde görev yapan eczacılarımız ile yaptığımız değerlendirme toplantısı verilerinin ve eczacılarımızın beklentilerinin aktarıldığı ziyarette, hastanede görev yapan eczacılarımızın çalışma şartları ve özlük hakları iyileştirilmesi konusundaki beklentiler  Surel'e iletildi.

Yapılan görüşme sonrası Surel, eczacılarımızın sorunlarının ivedilikle çözülmesi için çalışmalara başlanacağını belirtti.