Şehir Hastanesi'nde Görev Yapan Eczacılarımızın Sorunlarını Dinledik

Ankara'da hizmet veren çok sayıda hastanenin Bilkent'te bulunan Ankara Şehir Hastanesi'ne taşınması ile bu hastanelerde görev yapan eczacı meslektaşlarımız da Ankara Şehir Hastanesi'ndeki yeni görevlerine başladı.

Ankara Eczacı Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Lokumcu, Denetleme Kurulu Üyeleri Ecz. M. Övünç Anık ve Ecz. Yılmaz Yazıcı 1 Temmuz tarihinde,  Ankara Şehir Hastanesi'nde hizmet veren eczacılarımızı  ziyaret etti.

Ankara Şehir Hastanesi Başeczacısı Fatma Altun ve beraberindeki çok sayıda eczacımız ile mesleki sorunlar ve çözüm yollarını değerlendirdiğimiz ziyarette, 101 eczacı kadrosu bulunan

Ankara Şehir Hastanesi'nde sadece 45 eczacımızın görev yaptığı bilgisi alındı.

Ankara Eczacı Odası olarak, başta kadrolarda yaşanan sıkıntılar olmak üzere, kamu hastanelerinde görev yapan meslektaşlarımızın sorunlarını daha detaylı değerlendirmek ve çözüm yolları üretmek için Odamız bünyesinde bir toplantı düzenlenmesi kararı alındı.

Toplantı detayları önümüzdeki günlerde siz değerli meslektaşlarımız ile paylaşılacaktır.