Odamızdan Bir İlk Daha

Odamızdan Bir İlk Daha

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere, 2018 yılı Haziran ayı ve sonrasında mezun olan eczacılarımızın bir yıl süre ile yardımcı eczacılık yapma zorunluluğu uygulanmaya başlamıştır ve bu durum serbest eczacılarımızın da yardımcı eczacı çalıştırma zorunluluğunu ortaya çıkarmıştır. 

Bu uygulama üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, yardımcı eczacılık yapılacak eczane bulunması ve gerekli şartlar konusunda sorunlar yaşanmaya devam etmektedir.

Ankara Eczacı Odası olarak yardımcı eczacılık yapacak yeni mezun eczacılarımıza ve yardımcı eczacı çalıştırma zorunluluğu olan meslektaşlarımıza konu ile ilgili yardımcı olmak üzere "Yardımcı Eczacılık Danışmanlık Hizmeti Birimi" kurulmuştur.

8 Temmuz 2019 Pazartesi günü itibari ile Odamız Yönetim Kurulu Üyesi A.İrem Murseloğlu Özkan tarafından hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında yardımcı eczacılık danışmanlık hizmeti verilmeye başlanacaktır.

Yardımcı eczacılık başvurusu yapacak yeni mezun eczacılarımız ve yardımcı eczacı çalıştırma zorunluluğu olan eczacılarımız aşağıda yer alan formlardan başvuru yapacağı hizmete uygun olanı doldurarak Odamız Yardımcı Eczacılık Danışmanlığından yararlanabilmektedir.

FORMLAR:
Yardımcı Eczacılık Yapmak İsteyenler İçin Başvuru Formu

Yardımcı Eczacı Çalıştırmak İsteyenler İçin Başvuru Formu

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU