T.C. Lojistik Komutanlığı Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2019 Yılında Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Lojistik Komutanlığı Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı (Etimesgut) reçetelerini karşılamak isteyen SGK anlaşmalı ve Şehit Yüzbaşı Ersan Dağ Kışlası'na ulaşımı kolay, yakın mevkide yer alan eczacıların 14 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran eczacıların, EK'de bulunan idari sözleşme metnini imzalamak üzere, bizzat kendilerinin veya noter onaylı vekillerinin eczane kaşeleri, SGK(2018) sözleşmesinin aslı gibidir onaylı fotokopisi ile birlikte 19 Aralık 2018 Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı 1 nolu nizamiye ziyaretçi salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: 14 Aralık tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

EK: İdari Sözleşme Metni