AEO Kamu Eczacılarının Özlük Hakları İçin TBMM'de

AEO Kamu Eczacılarının Özlük Hakları İçin TBMM'de

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. Mustafa Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ahmet Duman, Haysiyet Kurulu Başkanı Ecz. Erdal Balık, Kamu Eczacıları Komisyonu Üyesi Ecz. Ömer Lütfi Suiçmez, 12 Temmuz 2018 tarihinde, TBMM 27.Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ı makamında ziyaret etti.

Eczacıların mesleki sorunları ve mesleğin geliştirilmesi için önerilerin dile getirildiği ziyaretin ana gündemi, kamu eczacılarının özlük hakları oldu.

27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık AEO'dan gelen talepler ile ilgili, komisyonların kurulması sonrası ilgili çalışmaların yürütülmesi için adımların atılacağı bilgisini verdi.

Meclisin yeni dönem çalışmalarında öncelikli olarak ele alınmasını talep ettikleri konunun kamu eczacılığı olduğunu ifade eden AEO Başkanı Güneş, "Kamu eczacılarının özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda 26.Dönem'de TBMM'ye taşınan kanunun tekrardan gündeme alınması konusundaki talebimizi yineledik. Sayın Vekil Sermin Balık da bu talebimize olumlu yaklaştı. Vekilimizin bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasına teşekkür ederiz." dedi.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU